EDGE Associates AB

2 - 4 employees
Sweden

Konsulter till kostnadseffektiva priser

EDGE Associates är ett svenskt konsultbolag med huvudkontor i Stockholm och har varit verksamma sen början av 2016.
 
Vi på EDGE Associates lever och arbetar varje dag för att bevisa att motsättningen mellan Kvalitet och Kostnadseffektivitet inte existerar. I ett affärslandskap där tillgänglighet, ledtider och kundnöjdhet är avgörande har vi gjort det till vår konstanta uppgift att leverera kostnadseffektiva projekt med hög kvalitet.
Vi har även ett utvecklingscenter på Sri Lanka för att kunna erbjuda kostnadseffektivitet med en modell där vi har projektledning, kravanalys, UI/UX samt kunddialog/kundkontakt lokalt i Sverige med svensk personal, samt möjlighet för att utföra utveckling i vårt utvecklingscenter på Sri Lanka.
 
Vi har möjlighet att kunna erbjuda konsulter offshore samt även hela team. Utöver detta kan vi även åta oss åtagandeprojekt där vi bygger upp ett leveransteam med kompetens lokalt från Sverige samt från vårt utvecklingscenter på Sri Lanka. Genom denna leveransmodell så har vi en möjlighet att kunna erbjuda en attraktivare prismodell till våra kunder samt med bibehållen fokus på kvalité. Våra kunder kan därmed alltid ha en en lokal närvaro/kontakt/stöd samtidigt som de får möjlighet att uppnå fler mål i deras digitala förändringsresa.
Vi har även ett stort kontaktnätverk med lokala svenska samarbetspartners och underleverantörer/enmanskonsultbolag för att kunna erbjuda lokal expertkompetens inom flera olika områden.
I denna organisation och uppsättning har vi därmed en väldigt stor kapacitet av personer som har stor erfarenhet av IT-området samt av flertal olika tekniker/metoder/områden.

EDGE Associates har expertis inom inom flera olika områden – allt från utveckling av anpassade IT-lösningar, webblösningar och appar till RPA (Robotic Process Automation), AR/VR och IoT.

Services

.Net
Apputveckling
AWS
Azure
Flutter
Microsoft
PHP
RPA
Utvecklare
Webblösningar

Financial report

Key figures

No available consultants at the moment
80%

Locations

Stockholms län
Sweden

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy
2 - 4 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!