Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

More than just Brainville. These are offers from our partners.

På Brainville är vi måna om att du som medlem inte bara ska hitta intressanta uppdrag hos oss. Genom våra samarbetspartners är du därför berättigad till flera riktigt smarta erbjudanden. Varsågod – här nedan har vi samlat dem alla!

Förmåner

Enkelt företagande med automatiserad bokföring!

Wint är techbolaget som gör det kul att driva företag. Just nu får du som Brainville-medlem den första månaden gratis, när du bestämmer dig för att automatisera ditt aktiebolags ekonomi. Bokföring behöver inte alls vara krångligt – testa Wint!

Nordnet

Dags att få koll på läget och ta tag i det där med pensionen? Inga problem – hör gärna av dig till våra vänner på Nordnet så hjälper de dig att få den där inspirations- och informationsboosten du behöver för att komma igång!

Svedea

Att vara rätt försäkrad är viktigt för dig som konsult. Hur försäkringen utformas berör på vilka risker du har i det företag du driver. Brainville har tillsammans med Svedea tagit fram en försäkringslösning som är helt anpassad till just den verksamhet du bedriver.

Egenanställningsföretag

Frilans Finans

Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag. Sedan starten 1999 har vi gjort det möjligt för fler än 70 000 personer att fakturera utan eget företag. I början främst frilansare, men idag har vi egenanställda inom nästan alla typer av yrken. Både i och utanför Sverige.

Billfactory

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Det hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration.

Workamo

Workamo är en tjänst till dig som vill ha en enkel och smidig lösning till marknadens lägsta pris - 3%. Vi erbjuder frilansare och konsulter att fakturera utan eget bolag. Idag samarbetar vi med ledande plattformar och företag för att sköta löneutbetalningar till frilansare. Välkommen till Workamo!

Vi sponsrar

Friska Nacka

Friska Nacka är ett friskvårdsprojekt i Nacka kommun som drivs av orienteringsklubben Järla Orientering. Nacka-grundade Brainville är stolt sponsor av Friska Nacka 2021!