Projektiva AB

5 - 10 anställda
Sverige

Projektiva erbjuder tjänster inom IT, IT-säkerhet och projektledning. Låt oss utveckla dig!

Projektiva är ett konsultföretag som erbjuder konsulttjänster inom IT. 
Vi är övertygade om att det är kombinationen av kompetens, erfarenhet, motivation och arbetsglädje som skapar kundnytta och bra resultat.

Digitalisering och verksamhetsutveckling
Vi analyserar och utreder hur er affär kan bli effektivare och ge högre avkastning. Vi inför nya digitala lösningar och processer och ser till att dessa blir implementerade i verksamheten.
 
Informationssäkerhet
I dagens värld motsvarar information pengar. Därför ska du ställa samma höga krav på skydd av information som för dina finansiella tillgångar. Detta är inte enbart en fråga för IT-avdelningen då informationssäkerhet ställer höga krav på strategiskt, långsiktigt och kontinuerligt säkerhetsarbete. Frågan behöver därför initialt hanteras i ledningsgruppen. Vi hjälper er med analyser, metodstöd och för er anpassade lösningar. Det är ert företags resurser och varumärke som behöver skyddas!
 
Projektledning
Projektiva erbjuder stöd från att det finns en idé om att starta ett projekt till effekthemtagning. Projektiva ser till att göra projekt både enklare och mindre riskfyllda genom effektiv projektstyrning. Projektiva brinner för projektformen och projektledning med alla dess utmaningar. Vi har utbildade och certifierade projektledare och kan arbeta enligt olika projektledningsmodeller, bl.a. Pejl®. Saknas projektledningsmodell använder vi vår egen generella modell. Den är anpassningsbar utifrån varje kund och projektets unika behov.

Kunskaper

Agila metoder AI Automatisering Digitalisering Förstudie Förvaltningsledning Informationssäkerhet It-säkerhet Kravhantering Kvalitetsgranskning Ledarskap PEJL PMO PPM Programledning Projektledning Risk Management SAFe Scrum Systemutveckling Test Testledning Verksamhetsutveckling Visa fler

Finansiell rapport

Tillgängliga konsulter

Vi har 7 lediga konsulter med roller som Managementkonsult och Scrum Master

Platser

Stockholms län
Enköping
Stockholm
Stockholm
Uppsala
Västerås
Örebro

Kompetensområden

Administration
Design & Media
Handel & Lager
Human Resources
IT & Telekom
Management & Strategi
Marknad & PR
Teknik & Konstruktion
Utbildning
Övrigt

Prestationer

Bästa konsultprofiler
5 - 10 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter och en hel del annat!