Hire Quality AB

63
Suppliers
1
Gig
-
Response frequency
Hire Quality AB
21 - 50 employees
Hire Quality AB hanterar underkonsultaffärer genom HireIT Sales som är ett bolag för Internetbaserad bemanning via sociala medier. Hire IT använder sociala medier som Twitter, LinkedIn, Jobrapido, Indeed, SimplyHired, Facebook, YouTube och Careerjet. På Twitter använder vi t.ex flödena #itjobb #jobb #uppdrag #konsult.

Vi annonserar vid behov via Blocket, Arbetsförmedlingen, Monster, DagensIndustri, Aftonbladet och IDG Computer Sweden.

Vi har också kontakter via LinkedIn gruppen Hireit och övriga LinkedIn där vi når c:a 150.000 IT personer som i sin tur via vänner når miljontals användare.

För rekrytering förordar vi en modell för hyrköp där kunden hyr in resurser per timme under X månader. För att därefter anställa personen om det fungerat. Vi arbetar dock i huvudsak med uppdragsbemanning.

Vår internetsida hireit.se har en avancerad programvara för rekrytering i botten www.catsone.com innehållande CRM, CV Databas och "booster" funktionalitet för annonsering vilket innebär att när en annons läggs upp så sprids den automatiskt till de sociala medier som anges ovan.
Hire Quality (www.hirequality.se) arbetar med systemutvecklingsföretag och specialiserade företag inom webb/interaktionsdesign samt duktiga infrastrukturspecialister och verksamhetskonsulter samt strategiska rådgivare som kan erbjudas från en och samma leverantör! Nätverket innehåller ett stort antal egenföretagare där många är direkt organiserade genom Hire Quality AB samt Hire Quality Strategy..

Want to know more about Hire Quality AB? Login to get full info!