Hire Quality AB

21 - 50 employees
Sweden
Hire Quality AB hanterar sina underkonsultaffärer genom hireit.se
Hire Quality (www.hirequality.se) arbetar med systemutvecklingsföretag och specialiserade företag inom webb/interaktionsdesign samt duktiga infrastrukturspecialister och verksamhetskonsulter samt strategiska rådgivare som kan erbjudas från en och samma leverantör! Nätverket innehåller ett stort antal egenföretagare där många är direkt organiserade genom Hire Quality AB samt Hire Quality Strategy..

Hire Quality AB hanterar underkonsultaffärer genom HireIT Sales som är ett bolag för Internetbaserad bemanning via sociala medier. Hire IT använder sociala medier som Twitter, LinkedIn, Jobrapido, Indeed, SimplyHired, Facebook, YouTube och Careerjet. På Twitter använder vi t.ex flödena #itjobb #jobb #uppdrag #konsult.

Vi annonserar vid behov via Blocket, Arbetsförmedlingen, Monster, DagensIndustri, Aftonbladet och IDG Computer Sweden.

Vi har också kontakter via LinkedIn gruppen Hireit och övriga LinkedIn där vi når c:a 150.000 IT personer som i sin tur via vänner når miljontals användare.

För rekrytering förordar vi en modell för hyrköp där kunden hyr in resurser per timme under X månader. För att därefter anställa personen om det fungerat. Vi arbetar dock i huvudsak med uppdragsbemanning.

Vår internetsida hireit.se har en avancerad programvara för rekrytering i botten www.catsone.com innehållande CRM, CV Databas och "booster" funktionalitet för annonsering vilket innebär att när en annons läggs upp så sprids den automatiskt till de sociala medier som anges ovan.

Skills

.NET
Agila metoder
Ajax
Azure
C#
C# Silverlight
Delphi
Delphi PL1
Dev Ops
EPiServer
Show more

Roles

JavaScript-utvecklare
16%

Locations

Finspång
Linköping
Norrköping
Remote
Södertälje
Stockholm

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy

Want to know more?

Login to get full info!
Already have an account? Login here.