Aliby

11 - 20 anställda
Sverige

Ledare och specialister inom digital transformation

Vi är ett värderingsstyrt bolag som går till marknaden med kunskap, erfarenhet, noggrannhet och inte minst modet att våga vara selektiva i valet av nya kunder och uppdrag.
 
 
Vår affärsidé är att förse organisationer i valda segment med agil kompetensförsörjning inom ramen för IT Management och göra det bättre.
 
 
I linje med de utmaningar bolag upplever i takt med ökade krav på digitalisering och modern datahantering blir IT Management ett alltmer centralt gränssnitt i organisationer. Utifrån det har vi valt en egen tolkning av begreppet IT Management – Ett paraply som samlar upp och hanterar krav från marknad, IT, affärsutveckling, produktutveckling, system samt ledning och styrning av organisationer.

BECAUSE WE LOVE PEOPLE AND BUSINESS, IN THAT ORDER AND ALWAYS TOGETHER
 
Vi har en god förståelse för våra kunder i linje med marknadens utveckling, vilket gör oss framgångsrika i våra konsultinsatser.
 
 
Vår övertygelse och vilja är att förbättra upplevelsen och resultatet av specialiserad kompetensförsörjning genom våra konsult-, rekryterings- och projektlösningar.

Tjänster

Agil coaching
CIOaaS
CTOaaS
Förändringsledning
Managementkonsult
Rådgivning
Upphandling
Utbildning

Kunskaper

Advokatbyrå Affärssystem Affärsutveckling agil agil coach Agil Coach Agila metoder Agile Agile coach Agile Coach Analys Applications Avtalsstöd    Azure Azure Devops Business strategy, Business plan, Go-to market str bygga team    C/C++ CEO Certified CEO, Västsvenska Handelskammaren Visa fler

Finansiell rapport

Nyckeltal

Just nu har vi inga lediga konsulter.

Kompetensområden

Human Resources
IT & Telekom
Juridik & Inköp
Management & Strategi
Utbildning

Prestationer

Bästa svarsfrekvens
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter och en hel del annat!