Sourcing Network

1459
Suppliers
4
Gigs
89%
Response frequency

Sourcing Network

2 - 10 employees SE559002889901 Sweden
Sourcing Network är din säljkanal till attraktiva uppdrag när du vill nå ut med din kompetens till hela marknaden. Vi är verksamma inom IT, Management och Verksamhetsutveckling. Följ oss på Resrc för att ta del av de senaste förfrågningarna.
Transparens och Öppenhet
Sourcing Network är din säljkanal till attraktiva uppdrag när du vill nå ut med din kompetens till hela marknaden. Vi är helt transparanta i vårt sätt att arbeta och har ingenting att dölja. För oss är det viktigare att våra kunder och partners har förtroende för oss, därför är vi helt öppna med våra villkor och marginaler. Vi arbetar med en positiv inställning, vi ser lösningar istället för problem, vi gillar det vi gör och hoppas det smittar av sig till kunder och partners.

Erfarenhet och Kunskap
Vi som ligger bakom Sourcing Network har operativt och strategiskt arbetat framgångsrikt med hantering av konsulter och konsultförmedling i massor med år, som beställare såväl som leverantör. Tillsammans har vi gemensamt bakgrund och utbildning inom IT, kommunikation, ledarskap, företagsledning, hr och sociala relationer och kan sätta oss in i problemställningar för att tillsammans med kunden lösa behov och utmaningar. Vi har vana av stora enterprisekunder såväl som mindre entrepenörsdrivna bolag. Spel, media, retail och andra digitala tjänster är vår hemmamarknad.
Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

Hemsida:
www.sourcingnetwork.se

Följ oss på Linkedin:
https://www.linkedin.com/company/sourcing-network

Kontakt:
Alex Kouchmeshki
alex@sourcingnetwork.se
+46 722 00 54 58

Sara Hildebrand
sara@sourcingnetwork.se
+46 733 84 49 00

Achievements

89%

Want to know more?

Login to see competence areas, skills, roles, locations, contacts etc.
Already have an account? Login here.