Codiax Sweden AB

2 - 4 employees
Sweden

Codiax - Embedded Open Source Experts

Codiax är ett ungt specialistbolag inom open source, embedded Linux och realtid. Våra mycket erfarna medarbetare har levererat kurser och tjänster i området i över 15 år. 
Vi levererar färdiga lösningar, konsulttjänster och kurser fokuserade på utveckling av inbyggda system. Våra lösningar baseras normalt på tillgängliga open sourcepaket, bland annat Linux, men vårt fokus är alltid att i första hand lösa kundens problem, inte att driva igenom användandet av en given lösning. Vi är kundorienterade experter, inte religiösa hackers, och har som mål att vara en leverantör vi själva skulle vilja anlita. Vår expertis sträcker sig från lägsta nivåns BSP-utveckling, byggmiljöer, realtidsanalys och realtidsanpassningar, till licenshantering och långsiktigt underhåll av open source-baserade system.
Efterfrågan på våra lösningar och tjänster är stor och våra kunder finns främst i Sverige men även utomlands. Vi genomför projekt både ute hos våra kunder och i våra egna lokaler i Solna strand och är mycket uppskattade.

Financial report

No available consultants at the moment

Locations

Stockholm

Competence areas

IT & Telecom
2 - 4 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.