Iceberry

21 - 50 employees
Sweden

Iceberry är ett digitalt hus, byggt för att hjälpa företag att växa genom utveckling och kvalitetssäkring av mjukvara.

På Iceberry har vi sedan start haft ett starkt fokus på vår konsultverksamhet. Vi är övertygade om att syftet att anlita en konsult inte ska vara att fylla ännu en stol i ett utvecklingsteam utan att en konsult ska kunna bidra med den expertis och specialistkunskap som saknas. En konsult från Iceberry ska göra skillnad.

Våra konsulter är specialister inom utveckling och test. Vi har valt ett smalare fokus för att kunna hålla oss på expertnivå, samtidigt som vi förstår betydelsen av en bred kunskapsbas och att uppgifterna hos våra kunder många gånger är komplexa. Detta gör att vi sätter en stolthet i att våra konsulter dagligen tar sig an uppgifter som ibland går utanför det egentliga uppdraget, exempelvis som att driva i processförbättringar.

Ett av Iceberrys centrala mål är att hjälpa våra kunder med sina behov, oavsett kompetens eller timing. När det handlar om konsulter resurssätter vi rätt kompetens utifrån analysen av kompetenskrav, omfattning och tillgänglighet. Det innebär att den rätta konsulten kan vara från vår egen personalstyrka likväl som en underkonsult från vårt partnernätverk. 

Som din partner för Sourcing & Delivery är vi alltid måna om att ge tydlig och transparent återkoppling så att processen blir både effektiv och angenäm för alla parter.
NYFIKEN? HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER.

 

Financial report

Key figures

Available consultants

We have 2 available consultants with roles such as Förändringsledare and Kravledare
SH

Response frequency

Perfect!

Locations

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy
Technology & Engineering

Achievements

Best reply frequency
21 - 50 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!