Mimek Systemteknik AB

1 anställd
Sverige

Konsult och projektledare inom medicinteknik, systemutveckling, produktutveckling, vision/automation, IT


Resumé
Jag är en erfaren ingenjör och driven projektledare med bred teknisk kompetens som har arbetat inom flera olika branscher. Jag är analytisk och strukturerad och har förmåga att snabbt se och pedagogiskt förmedla kärnan i en problemställning som underlag för rätt prioritering. I mina projekt ligger fokus på effektiv kommunikation och tidig riskhantering för preventiva åtgärder. Min förmåga att entusiasmera mina medarbetare och mitt kundfokus är tillgångar i alla situationer. Samtidigt är jag en problemlösare som gärna kavlar upp ärmarna och gör direkta insatser när situationen så kräver och tillåter. Allt med målsättning att leverera i tid, till utsatt kostnad och med kvalitet. Att skapa rätt produkt på rätt sätt.
 
Professionella specialiteter och intressen är i första hand praktisk projektledning, systemutveckling, produktutveckling, automation, mätteknik, IT, snabb prototyputveckling med dynamiska språk, kommunikationen med kund och medarbetare och utbildning.
 
Profil
Projektledare med styrmodell efter kundens önskemål som PROPS, PPS eller agilt (med stöd av verktyg som MS Project eller, mer överskådligt och tillgängligt för alla intressenter, Excel).
Arbetar med förstudier, utredningar, systemering, design och utbildning.
Krav- och ändringshantering (med stöd av verktyg som t.ex. ClearQuest, RequisitePro och Doors).
Stor erfarenhet av dynamiska språk för snabb prototypning, tekniska beräkningar, visualisering, simulering, bildbehandling, signalbehandling, rapportgenerering och test.
Programmerar i Python, C++/C, MATLAB, Java och JavaScript.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Teknik & Konstruktion
Övrigt
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.