Kommunikationsverket

2 - 4 anställda
Sverige

Kommunikationsverket är ett rekryteringsföretag som ingår i en grupp specialiserade rekryteringsföretag tillsammans med Sifferverket, Teknikverket och Hotell och Reseverket.

Kommunikationsverket är ett rekryteringsföretag som ingår i en grupp specialiserade rekryteringsföretag tillsammans med Sifferverket, Teknikverket och Hotell och Reseverket. Vi som arbetar med rekrytering är alla yrkesmän och yrkeskvinnor som själva arbetat i de funktioner och eller branscher vi rekryterar till.
Vi erbjuder en tydlighet i våra metoder, ett högt tempo och en mycket god träffsäkerhet som under många år uppskattats av våra kunder inom ekonomiområdet.
Kommunikationsverket erbjuder ett personligt och kundanpassat rekryteringsförfarande där fler faktorer än personens formella kompetens är avgörande. Vi lägger stor vikt vid attityder och personliga egenskaper hos våra kandidater.
Våra kunders krav skall i största möjliga mån matchas av arbetssökandens lämplighet, ambitioner och förväntningar. Vi har många nöjda kunder, mycket beroende av att vi har en praktisk förståelse för de tjänster vi rekryterar till, genom att våra rekryterare har arbetat i de yrkesroller vi tillsätter.
Rekryteringsgruppen har arbetat med följande referenskunder:
Vattenfall, Storåkers McCann, Coca-Cola, Dometic, FORA, MTG/Viasat och TV3, Marsh, RnB Retail and Brands, MQ, Uppsala kommun, Trygg Hansa, WBM (Björn Borg), Bilprovningen, Berns, Bredbandsbolaget, Atradius, Spendrups, LR London Regional, Strand Hotell, Metro, Canal+, Carema, Indiska Magasinet, Lowe Brindfors, Foresta hotell, VGR (fd Wedins), Whyred, Kanal 5, G4S, Philips, Mediaplanet, SSP, Bonnier, Titan filmproduktion, Watt & Veke, Ecolab, Infopaq, F12 Group, Lexington, c/o Hotels och Hemtex.
 
Vi ser fram emot att få hjälpa även dig!
Vad kommunikationsverket kan erbjuda:
Rekrytering av kommunikatörer, från marknadsassistent till VD
Konsultuthyrning
Coaching

Finansiell rapport

Just nu har vi inga lediga konsulter.
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.