Webstep Basis AS

11 - 20 employees
913 121 198
Norway

Webstep er et teknologi- og rådgivningsselskap. Vi utvikler morgendagen i et samspill mellom mennesker og teknologi.

I Webstep arbeider vi sammen med mer enn 200 kunder på tvers av bransjer og sektorer. Sammen sikrer vi kraftforsyning, effektiv flybooking, nyskapende mobilbanker og effektive skyløsninger. Vi sørger for økt forretningsverdi fra data og vi utvikler digitaliserte helsetjenester og støtte for vitale samfunnsfunksjoner. Og veldig mye mer. Vi har mange historier å fortelle.
Vi hjelper kundene våre med å skape og forbedre digitale tjenester og produkter. Vi er brobyggeren mellom teknologi og forretning, finner muligheter og bidrar til å realisere dem. Vi forstår byggeklossene og kan ta deg med inn i nye teknologiske mulighetsrom – som IoT, Machine Learning, Data Science og robotisering. Vi er Hands-On og har vært ute en vinternatt før. Det former identiteten vår.
Vi ser at dyktige folk får jobben gjort på kortere tid med høyere kvalitet. Det er lønnsomt for alle parter. Derfor er Webstep et selskap for og med seniorkonsulenter. Vi ansetter bare svært dyktige og erfarne medarbeidere. Like viktig er personlige egenskaper som gjør at vi passer inn hos kundene våre. Det skal være enkelt og ukomplisert å samarbeide med oss.
No available consultants at the moment

Locations

Bergen
Haugesund
Kristiansand
Oslo
Stavanger
Trondheim

Competence areas

IT & Telecom
11 - 20 employees
|
Norway
|
913 121 198

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.