Pinkport Design

1 anställd
Sverige

Pinkport Design riktar sig mot företag som är i behov av en mångsidig webb- eller produktionsbyrå men även mot reklambyråer som behöver spetskompetens eller tillfällig hjälp med t.ex. grafisk produktion eller framställande av webbsidor (WordPress).

Pinkport Design gör moderna och användarvänliga webbsidor samt grafisk design och tryckfärdiga dokument. De senaste åren har vi arbetat väldigt mycket med WordPress och använder nu endast det som Content Management System. 

Vi riktar oss mot företag som är i behov av en mångsidig webb- eller produktionsbyrå men även mot reklambyråer som behöver spetskompetens eller tillfällig hjälp med t.ex. grafisk produktion eller framställande av webbsidor.

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga men vår största styrka är att vi arbetar med uppdragsgivaren för att anpassa produktionen till bugeten. Detta gör att kunder inte behöver vara rädda för att priser skall rasa iväg eller för att kvaliteten skall bli dålig då vi alltid förklarar vilka resultat/tekniker som man får vid ett visst prisläge och ger förslag på alternativa lösningar.

Besök gärna vår hemsida för mer information annars går det bra att maila eller ringa så kan vi se vad vi kan göra för er!
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.