Prevas Industrial Innovation AB

21 - 50 employees
Sweden

Vi har en gedigen tro på svensk industri. Vi har spetskompetens inom Produktutveckling och Produktionsutveckling.

Vi på Prevas Industrial Innovation AB har en gedigen tro på svensk industri. Vår mission är att stödja ledande industribolag i arbetet med att nå en absolut världsklass och därigenom skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt. Vi har spetskompetens inom Produktutveckling, Produktionsutveckling och riktat mot ledande industribolag i Mälardalen.
 
Vi stödjer våra kunder både på plats i kundens organisation samt genom att driva produktutveckling från vårt eget kontor. 
 
Vi har en stor nyfikenhet för omvärlden och vill gärna komma i kontakt med både intressanta kunder och potentiella medarbetare som delar vår tro på en positiv framtid för svensk industri!
 
Nischkompetenser
Produktutveckling, CE-märkning, Produktionsutveckling, Inköp och logistik, Kvalitet, Projektledning, Konstruktion, Produktionsteknik
 

Skills

#Analyser #Analysinstrument #Analysmetoder #Ändringshantering #Audits #Avvikelsehantering #Avvikelser #Farmakopéer #Fordonsindustri #GMP #IATF #Inköp #Internutbildning #ISO 14001 #ISO 9001 #Kemikaliehantering #Kontrollberedning #Kvalificering #Kvalitet #Lab Show more

Financial report

No available consultants at the moment

Locations

Västerås

Competence areas

Management & Strategy
Technology & Engineering
21 - 50 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!