CAG GROUP

201 - 500 employees
Sweden

Passion för utveckling

C.A.G är en familjär koncern bestående av 10 självständiga dotterbolag som erbjuder specialistkompetens inom IT-management, Systemutveckling, Drift & Förvaltning samt Utbildning. Tillsammans skapar vi långsiktiga värden för våra kunder inom Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg, Försvar, Industri samt Handel & Tjänster.

Koncernen bildades 2005 och består av 10 dotterbolag och 350 specialistkonsulter med huvudkontor i Stockholm.

Vår verksamhet är indelad i fyra tjänsteområden – IT-Management, Systemutveckling, Drift & Förvaltning och Utbildning.

IT-Management
Vi är specialister inom alla typer av projekt som rör IT och vi hjälper ditt företag med allt från krav och implementation till drift och förvaltning. Oavsett om vi ansvarar för hela eller delar av ett projekt så kan du vara säker på att vi alltid gör det vi är bäst på.

Systemutveckling
Erfarenhet och kompetens är avgörande för framgångsrika projekt inom IT. Våra kvalificerade konsulter inom bland annat .NET, Java, integration, test och tastautomation, testledning, continuous delivery och digitalisering ser till att vi alltid når dit vi vill i rätt tid.

Drift & Förvaltning
Med lång och framgångsrik erfarenhet av att sköta drift och support för primärt finansmarknadens aktörer vet vi vad som krävs för att skapa framtidssäkrade lösningar med högsta krav på snabbhet, säkerhet och tillgänglighet.

Utbildning
Våra utbildningar inom krav och test, leds av branschens främsta inom sina respektive områden. Vi erbjuder såväl öppna som företagsanpassade kurser och har möjlighet att forma utbildningarna efter behov. Flera av våra kurser ger även möjlighet till certifiering.

Financial report

No available consultants at the moment

Locations

Stockholms län
Uppsala län
Enköping
Stockholm
Västerås

Competence areas

IT & Telecom
201 - 500 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.