Nordforce Technology AB

5 - 10 anställda
Sverige

Nordforce arbetsområden är programmering av webb-, moln-, mobil- och inbyggda lösningar för kunder inom främst medtech, telekom och embedded.

Nordforce är ett mindre konsultbolag med internationell prägel. Vår drivkraft är att leverera innovativa och ofta högteknologiska lösningar genom ändamålsenlig och användarcentrerad utveckling och vi har ett nära samarbete med partners på konsultmarknaden och inom FoU. Vi strävar efter att inte bara erbjuda en förstklassig yrkeskunskap utan också en sann passion för det vi gör. Den kund som anlitar oss ska kunna lita på att vi gör allt som går att göra för att kundens projekt ska lyckas.
Våra arbetsområden är programmering av webb-, moln-, mobil- och inbyggda lösningar för kunder inom främst medtech, telekom och embedded.  Vi jobbar främst med mjukvaruutveckling men vårt erbjudande omfattar även helhetsåtaganden, från produktidé till färdig produkt och då ingår ibland även hårdvarunära programmering i våra uppdrag. Läs gärna mer på www.nordforce.se

Tjänster

Backend
Frontend
Helhetsåtagande
Java
Javascript
Mobile development
Projektledning
Systemutveckling
Testledning
Webbutveckling
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Teknik & Konstruktion
Vård & Hälsa
5 - 10 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.