InfoZone Sverige AB

51 - 100 employees
Sweden
Infozone är experter på system management, virtuell infrastruktur, och beslutsstödssystem. Vi levererar idag tjänster inom en rad olika teknikområden bl.a: Citrix, Microsoft, Sharepoint, Lync, VMware, QlikView mm.
INFOZONE AB

Infozone är experter på system management, virtuell infrastruktur, och beslutsstödssystem. Med kunden och användarna i centrum väljer vi teknik, ramverk och metoder baserat efter behov och situation för att leverera kundanpassade, effektiva och robusta IT-system.

Att våra kunder tycker att det är roligt att jobba med oss är lika viktigt som att vi själva har det. Att kunderna tycker att det är enkelt att arbeta med oss är lika viktigt som att de tycker att vi är duktiga.
Våra projektledare, utvecklare, arkitekter och tekniker har vana av att hjälpa dig som kund antingen individuellt eller som en del av större team där Infozone kan ta ansvar för hela projektet, från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat.
Naturligtvis jobbar vi alltid med kunden och användarna i centrum och väljer tekniker, ramverk och metoder baserat efter behov och situation.

Vi levererar idag tjänster inom en rad olika teknikområden bl.a: Citrix, Microsoft, Sharepoint, Lync, VMware, QlikView mm.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar så fortsätter vi dialogen.

// Infozone

Skills

.NET
active directory
Citrix
Exchange
Ip-telefoni
ITIL
Lync
Microsoft
Process
Projektledare
Sharepoint
Support
Systemutveckling
VMware
windows server

Roles

IT
IT management
Process Manager
Projektledare
Systemutvecklare
Tekniker

Locations

Stockholm

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy
Finance & Insurance
Retail & Warehouses

Want to know more?

Login to get full info!
Already have an account? Login here.