Symmetri Konsult AB

2 - 4 anställda
Sverige

Symmetri är verksamt inom områdena UI/UX och Användarcentererad utveckling, användbarhets- och tillgänglighetstestning och arbetar med bland annat målgruppsanalyser, kravhantering, prototyputveckling, webbdesign, utvärderingar och beställarstöd.

Symmetri Konsult AB arbetar med UX och användbarhet i alla faser i utvecklingen av digitala tjänster från inledande konceptskapande till uppföljande analyser. Det vi bland annat gör är:
- Målgruppsanalyser där vi samlar in information om era viktiga målgrupper och beskriver dem på ett sätt som hjäper er att förstå vilka de är, vilka behov de har och hur vi bäst ska bygga upp systemet.
- Kravställning där vi formulerar användarkrav, effektmål och användbarhetsmål.
- Konceptutveckling där vi tillsammans med er i en kreativ process skapar de grundläggande designkoncepten för den framtida lösningen.
- Utvärderingar där vi testar framtagna lösningar med riktiga användare för att säkerställa att lösningen har rätt nivå av användbarhet.

Vi har även lång erfarenhet av intervjuer och att skapa enkäter, via webben eller på papper. Exempel på analyser vi genomför är att
- Kartlägga olika aspekter av en organisation.
- Genomföra observation för att verkligen se hur olika processer fungerar.
- Genomföra en målgruppsanalys där man vill lära sig mer om den tänkta målgruppen för en ny tjänst eller webbplats.

Företaget håller även utbildningar I bl a Informators regi, inom Användbarhet och Agile/Lean UX utveckling.

Exempel på kunder vi arbetat med är Vattenfall AB (projektledning webbutveckling, användbarhetsansvar), Post och Telestyrelsen (Distanstolkning -  projektägare, projektledning, kravställning, användbarhet, tillgänglighet), Skatteverket (kravspecifikation, interaktionsdesign) och Scania CV AB (programansvar, webbstrategi, projektledning, analyser)
Just nu har vi inga lediga konsulter.
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.