Konsultrapporten first half 2022 is out now!
Read more No thanks!

Robert Stingman

2 - 4 employees
Sweden
konsultförmedling, 300+ erfarna utvecklare på distans- Vi utför IT projekt som underkonsulter
Innov Consulting har 10 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling samt gedigen erfarenhet inom IT rekrytering vilket säkerställer att ni alltid får rätt kompetens gällande konsultuppdrag och bästa möjliga resultat för IT projekt.
Vår vision är att svenska företag ska ha tillgång till den senaste tekniken och IT resurser i världsklass. Innov Consulting står som garant för kvalite och att ni som uppdragsivare alltid är utomordentligt nöjda.
Konsultförmedling
Inom vårt nätverk har vi 300+ utvecklare som jobbar på distans och kommer från en ledande IT region i Europa. Våra konsulter är av toppkvalite, har en teknisk universitetsutbildning inom programmering, pratar flytande engelska och det finns ingen tidsskillnad gentemot Sverige. De kan med kort varsel infinna sig personligen för möten om så behövs.
Exempel på några av de tekniker våra konsulter arbetar med.
React.js - React Native - Angular - Vue.js - Node.js - Python - Typescript - Flutter - PHP - Swift - Java, Java Script, C, C++, C#. Vi har också tillgång till andra tekniker inklusive AI och Blockchain teknik.
Våra konsulter är mycket erfarna och har också stöd inom nätverket så det finns alltid ytterligare experter att tillgå för rådgivning, stöd och support. Detta är naturligtvis en fördel i många situationer.
IT Projekt
Vi kan inom ramen som underkonsulter utföra hela eller delar av IT projekt såsom webbsajter, mobilappar, webbappar och IT underhåll.
Kvalite och Pris.
Vi förstår att uppdragsgivare vill ha bästa möjliga resultat till ett så bra pris som möjligt. Det sätt vi jobbar på och den tyngdpunkt vi lägger på kvalite innebär att ni kan optimera detta genom att jobba med Innov Consulting som underkonsult för IT projekt som ni vill utföra.

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi kan arbeta tilsammans.

Vänliga hälsningar

Robert

Services

AI Projekt
Blockchain
IT Underhåll
Konsultförmedling Distans
Mobilappar
rekrytering
Underkosult för IT projekt
Utvecklare på distans
Webbappar
Webbsajter
No available consultants at the moment

Competence areas

IT & Telecom

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.