EnvokeIT AB

21 - 50 anställda
Sverige

Oavsett om du kallar det ett skrivbord, en arbetsplats eller en slutanvändaremiljö, EnvokeiT har specialiserat sig på den avgörande punkt där användaren möter IT.

EnvokeIT's konsulter hjälper organisationer att anpassa sina affärs- och IT-strategier, stödja ökad användning av mobilt och flexibelt arbete, delade tjänster, VDI och minskade kostnader genom nya sätt att arbeta, Vi gör Design, byggandet och managed tjänster för att skapa och upprätthålla högpresterande lösningar . 

Med alternativ som täcker skrivbords- och servervirtualisering, moln , mobil , nätverk, samarbete och BYOD kan EnvokeIT hjälpa dig med optimering av dessa tjänster. Det innebär att användarna har tillgång till de applikationer, dokument och personalisering de behöver, när de behöver, oavsett var de är - och har en bra användarupplevelse som motsvarar deras förväntningar . 

EnvokeIT grundades 2005 av personer som har arbetat med Server Based Computing sedan 1998. Våra medarbetare har bakgrunder som konsulter, projektledare, egenföretagare , som ansvarig för utveckling eller som CIO i stora företag. Under vår existens har vi förändrats med tekniken och alltid gjort detta med vinst. 

EnvokeIT's vision är att vara den partner inom vårt specialistområde med en rad teknisk expertis samt att vara en attraktiv arbetsgivare ! Aktuella strategiska partnerskap är Citrix, Nutanix, Igel, Microsoft och RES Software . 

De flesta företag är bara intresserade av att sälja, hårdvara, licenser och konsulttimmar istället för ett möte med affärssidan av företaget och inventeringen deras behov så att de kan kopplas in till IT-tjänster. Vi tittar på våra kunders individuella behov för att hitta den lösning som är rätt för dem. Det är där vi kan hjälpa dig och ditt företag och förse dig med affärsdriven IT! 

Vi ser fram emot att arbeta med dig att förbättra din IT- infrastruktur och tjänster för att matcha dina behov .visa mindre
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Bromma
Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Teknik & Konstruktion
21 - 50 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.