Digitrooper

2 - 4 anställda
Sverige

Digital marknadsföring för dig som vet att du behöver, men inte vad du behöver.


Vi gillar att ha kunder som är som kompisar. Det gör kommunikationen enklare och roligare. Det gör att vi kan förstå företaget och vad som behöver göras snabbare. Vi hittar kärnan i det företag via samarbetar med om våra kontakter är informella och med en lättsam jargong. 

För oss är det viktigt att kunna visa både för oss själva och våra kunder att vi kan tillföra ett värde. Det gör att både vi och kunden är stabila i våra relationer och kan fokusera på förbättring och framtida mål, snarare än att revidera om samarbetet tillför något.

Vi har en bred och djup förståelse för människor som är i den mest hektiska delen av sitt liv. Barn, familjelivet, varannan-vecka-livet, är kombucha nyttigt eller inte, vilken klass hör jag till på padelbanan, behöver jag tänka på flygskam… Vi är där. Vi har länge jobbat med företag inom en mängd branscher. Vi briljerar när det kommer till proaktiv hälsa, bygg, bostad, tunga industrier och bilar.
Samarbetar du med oss på Digitrooper kommer du snabbt komma nära den som är din kontakt och den som också utför mycket av jobbet. Vi uppskattar att kasta oss mellan projektledning, skriva texter, bygga webbar och försöka optimera ditt Google Ads konto för att prestera bättre. Det gör oss många gånger snabbfotade, men framförallt ger det oss en bred förståelse för hur ditt företag vill jobba. Men det är också viktigt för oss att bygga upp en kontinuitet i samarbetet. Att göra en banner här eller där, eller att skriva en text för att förbättra din SEO en gång om året, är inte grunden för att tillföra värde och ett ganska klent samarbete.
Vem vinner ligan genom att träna två gånger om året?
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Stockholms län

Kompetensområden

Design & Media
Marknad & PR
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.