Exceed Consulting

11 - 20 anställda
Sverige

Vi överträffar dina förväntningar med tjänster inom kvalitetssäkring, hållbar utveckling och verksamhetsutveckling.

Exceed är bolaget som vill göra skillnad, varje dag. Vi vill göra världen bättre genom att hjälpa företag och organisationer som bidrar med något gott i samhället. Genom vår expertis inom våra affärsområden: kvalité, hållbar utveckling och affärsutveckling, vill vi bli det självklara valet för våra kunder och samarbetspartners.

På Exceed är vi en härlig mix av personer, kompetenser och inriktningar. Vi drivs av att skapa ett mervärde för våra kunder, för oss själva och för vårt samhälle. Hos oss är det viktigt att känna trygghet och tillhörighet till bolaget och vi lägger stor vikt vid att träffas för att lära känna varandra och ta tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter.

Vi är en del av JAMBIZ Group som är en plattform och ett nätverk som skapar tillväxt och utveckling för svenska konsultbolag. Genom samarbete, stöd och skalfördelningar, gör JAMBIZ Group det möjligt för bolag att utvecklas och samtidigt främja dess tillväxt.

Inom vårt bolag älskar vi att utveckla, utmana och växa och vi har dessutom otroligt roligt på vägen. Vi letar ständigt efter nya kollegor som förstår hur man levererar värde utöver det vanliga till våra nuvarande och framtida kunder. Hos oss växer medarbetarna genom intressanta uppdrag, delaktiga och engagerade kollegor och ledning med fokus på att skapa marknadens bästa jobb.

Vill du vara med på vår fortsatta resa maila helena.jonasson@exceed.se. Just nu lägger vi fullt fokus på att växa med rätt kompetens, och framför allt, rätt kollegor.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Göteborg
Malmö
Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Marknad & PR
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.