Spry AB

2 - 4 anställda
Sverige

Spry AB hjälper företag till bättre beslutsfattande och högre måluppfyllelse med hjälp av konsulttjänster inom management och utveckling av IT-lösningar inom Business Intelligence och Analytics.

Spry brinner för att hjälpa företag att på bästa sätt nå uppsatta mål och kunna mäta utveckling över tid. Det gör vi genom effektiva management- och utvecklingstjänster inom Beslutsstöd och Analytics. Vi har spetskompetens inom Microsoft Business Intelligence där Power BI är ett av det viktigaste verktyget som vi hjälper våra kunder med. Genom åren har våra konsulter framgångsrikt hjälpt hundratals företag, stora som små, att lyckas med sin BI-implementation.

Vi har ofta helhetsåtaganden av BI-lösningar och utvecklar även stödsystem för effektiv inmatning och hantering av affärskritiska data. Det kan handla om allt från att ge mobilt stöd för orderläggning ute på fält till budget- och prognosverktyg för användning på kontoret. För största möjliga flexibilitet arbetar vi med de tre områdena desktop, mobil och webb. Oavsett ert behov ser vi till att alltid möta de behov och önskemål som just ni har.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Kompetensområden

IT & Telekom
Utbildning
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.