We are Pink Marketing AB

2 - 4 anställda
Sverige

Vi erbjuder en extern marknadsavdelning med alla dess kompetenser. Vi besitter över 40 års gemensam kompetens inom marknadsföring, både som anställda och frilansande konsulter. Vi jobbar i nätverk med olika specialkompetenser. Anlita oss!

VI ÄR ROSA. EN HELT OKRÅNGLIG KULÖR.
Vad händer när två seniora marknadstjejer vill kundernas bästa – och dessutom gör det med hjärta, glädje och engagemang?  
Resultatet blir smarta lösningar som på ett enkelt och effektivt sätt förbättrar din interna och externa kommunikation. För oss räcker det inte att 9 av 10 av nöjda. Vi vill mer. Men vi vill göra det på vårt sätt… Efter mer än 20 års arbete på olika marknadsavdelningar, reklambyråer och som frilans, har vår samlade kompetens blivit rosa. Sedan snart 2 år tillbaka är vi PINK MARKETING och erbjuder våra tjänster i form av en marknadsbyrå! Vår erfarenhet och kunskap vill vi dela med oss av. Och vi vill göra det på ett sätt som sparar pengar, men ger resultat. Vi vill leverera professionella lösningar på ett helt okrångligt sätt. Det är PINK MARKTEING!
Vi vänder oss i första hand till företag som idag kanske saknar en egen marknadsavdelning eller behöver extra resurser. Antingen i enstaka uppdrag eller långsiktiga projekt. 
Våra kompetenser spänner över hela kommunikationskedjan. Från strategi och analys till praktisk produktion av kommunikativa och grafiska material, event och digitala tjänster. Projektledare är vi ut i fingerspetsarna. Men oavsett vem du är eller vad du behöver hjälp med har vi alltid hjärta, glädje och engagemang med oss i vårt arbete.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Kompetensområden

Marknad & PR
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.