Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Staff Scandinavia Search & Interim

2 - 4 employees
Sweden
Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Interim Management och Chefsrekrytering. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt engagemang.
Staff Scandinavia Search & Interim har en stark tro på specialisering för att möta marknadens speciella krav inom respektive yrkesområde.
Staff Scandinavia Search & Interim är fokuserade på enbart Interim Management och Executive Search.
Vi har gedigen erfarenhet från dessa områden vi erbjuder dig som kundföretag. De konsulter vi erbjuder dig har många års yrkeserfarenhet bakom sig. Vi arbetar för att alltid kunna erbjuda den personal som fyller exakt de behov du har för tillfället. Oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag.

Vi arbetar aktivt med vår databas för kandidater/konsulter. Genom att ständigt uppdatera den med olika typer av erfarenheter och kompetenser bland vår personal, kan vi snabbt matcha fram rätt person utifrån dina krav och önskemål.

Staff Scandinavia Search & Interim erbjuder en kombination av kvalitet och hög leveranskvalitet, vilket gjort bolaget till en verklig utmanare till marknadens större aktörer.
Vårt arbete på Staff Scandinavia Search & Interim kännetecknas av Kvalitet, Service och Personligt Engagemang!

Välkommen!
No available consultants at the moment

Locations

Competence areas

IT & Telecom

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.