Competenca AB

2 - 4 anställda
Sverige

Competenca har idag en databas med tusentals kandidater. Men databasen är bara en del av det nätverk av konsulter och kandidater vi har att tillgå och då vi dagligen registrerar nya kandidater och intervjuar olika konsulter växer vi ständigt.

Competenca arbetar nära sina uppdragsgivare avseende konsultförfrågningar.
Innan ett uppdrag skickas ut till konsulterna i databasen läses förfrågan igenom och vid eventuella frågor tar vi kontakt med ansvarig för uppdraget för att säkerställa att alla parametrar i avropet blir korrekta. Därefter görs en första sökning i databasen och intressanta konsulter kontaktas parallellt med att utskick görs i databasen och uppdraget publiceras publikt via vår hemsida.
Antalet inkomna svar redovisas mot kund.
Av inkomna svar väljer Competenca ut den mängd kandidater som kunden önskar utifrån bästa kompetensmatchning. Samtliga kandidater presenteras med sitt företagsnamn samt offererat pris. Kunden får därefter själv välja vilken/vilka kandidater de vill träffa för intervju och därefter anlita.
I samband med kontraktsskrivning går vi igenom er uppdragsbeskrivning och ert gällande avtal med anlitad konsult så väl som våra avtalshandlingar med utsedd kandidat. Detta för att det inte skall finnas några frågetecken kring vad som gäller.

Finansiell rapport

Nyckeltal

Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Göteborg

Prestationer

Bästa svarsfrekvens
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.