ADDHEAD AB

1 anställd
Sverige

Konsultverksamhet inom affärs- och verksamhetsutveckling, upphandling, projektdrivning och att leda förändring

ADDHEADs affärsidé är att hjälpa små och medelstora företag med specifik affärskompetens. Det kan vara allt från att upprätta en affärs- och marknadsplan, se över produkt och tjänsteportfölj med tillhörande pris- och kontraktsmodeller, driva en upphandling eller andra typer av kommersiella projekt, till att lösa ett tillfälligt ledningsbehov genom en interimschef. 
 
Har lång erfarenhet från försäljning, marknadsföring och produktutveckling av komplexa tekniska lösningar i en internationell miljö. Kompetensen omfattar även mångårig erfarenhet av affärsutveckling, affärstransformation och tjänsteförsäljning. Besitter gedigen ledarerfarenhet av att förändra och driva organisationer i en föränderlig miljö.

Business Acceleration
Hjälper företag att utveckla och transformera sin affär och verksamhet med tyngdpunkt affärs, marknadsförings, och organisations modeller inklusive affärs och marknadsföringsplaner
Fast Track Interim Management
Har erfarenheten att driva organisationer i en föränderlig miljö. Kan snabbt ta an ett uppdrag som interimschef men även ta rollen att aktivt genomföra förändringar som ett resultat av Business Acceleration. 
Business Project Realization
Har gedigen erfarenhet av att driva diverse affärsprojekt, allt från marknads- och försäljningsprojekt till inköpsprojekt. 
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.