Akkodis Sweden AB

201 - 500 anställda
Sverige

Tomorrow is infinitely brighter.

Professionella lösningar med global räckvidd och lokal expertis
 
En community av världens mest framstående hjärnor, som kan möta de komplexa utmaningar som dagens industrier står inför.
 
Våra medarbetare
Vi lever i en komplex värld. Där teknik driver fram konstant förändring. En värld som behöver rätt individer. Samarbetar. Det är här vi kommer in. Vi är Modis.
Vi är ett nytt märke som förenar Adecco-gruppens expertis och nätverk av experter över IT, Engineering och Life Sciences.
 
Våra kollegor
Vi anser att vi har klarat att bygga en community av skarpa, driftiga hjärnor genom att se till att sätta lagmedlemmarna först.
Vi vill först förstå kandidatens ambitioner. Sedan arbetar vi för att de ska komma dit. Vi är här för att coacha och guida, genom att investera, utbilda och utveckla dem genom hela karriären.
Genom att studera hur individer, vetenskap, teknik och företag deltar på marknader världen över kan vi föra samman rätt specialister med rätt projekt.
Våra Centers of Excellence och Delivery Centers tar engagemanget i våra individer ännu ett steg längre genom att tillhandahålla fokuserade team som tacklar stora utmaningar på viktiga platser världen över.
När du ansluter dig till Modis kan du vara säker på att din karriär är i trygga händer.

Finansiell rapport

Nyckeltal

Nyheter

Platser

Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
201 - 500 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.