Edisys Consulting AS

11 - 20 anställda
NO990399123
Norge

Summen ER større enn delene - Vil du utvide og styrke ditt digitale økosystem?

Edisys Consulting er et uavhengig rådgivingsselskap innenfor digital samhandling og digitalisering. Vi representerer et ledende fagmiljø innenfor standardisert digital samhandling, og vi deltar aktivt både nasjonalt og internasjonalt for å fremme og utvikle standarder.

Vi bistår i alle deler av en implementeringsprosess, fra strategiutvikling, analyse og design, til prosjektledelse, implementering, testledelse og test.

I våre oppdrag er kunnskap om arkitektur og prosess vesentlig for å oppnå gode løsninger, og prosessmodellering og prosessgjennomgang er en viktig del av våre tjenester. Vi har siden starten i 1993 hatt fokus på etablering og bruk av åpne standarder, og vi bidrar aktivt i standardiseringsarbeid.

Edisys Consulting har i flere år samarbeidet tett med Difi for å effektivisere innkjøp og anskaffelser i offentlig sektor. Utvikling av Elektronisk Handelsformat (EHF) har vært helt sentralt i dette arbeidet. Bruk vår kompetanse til å etablere elektroniske og mer effektive innkjøpsprosesser.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte …
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Oslo

Kompetensområden

IT & Telekom
11 - 20 anställda
|
Norge
|
NO990399123

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.