Konsulentselskapet Ensō

11 - 20 anställda
NO915 718 515
Norge

Ensō er et Oslobasert konsulentselskap med erfarne spesialister innen .NET og java. Vi tilbyr konsulentutleie av utviklere, arkitekter, prosjektledere og rådgivere, enten enkeltvis eller i team.

Våre konsulenter ønsker å være del av en sammensveiset gjeng hvor faglig utvikling står i sentrum. Våre kunder har behov for en leverandør som bidrar med fornøyde, erfarne og dyktige ressurser, som tar dem på alvor og gir dem nødvendig oppmerksomhet. Vi skal derfor ikke bli større enn at vi fortsatt klarer å ivareta våre ansatte og kunders interesser.
.Net
.NET – rammeverket har eksistert i over 15 år, og flere av Ensōs konsulenter har jobbet med .NET siden den spede begynnelse, til de siste par års banebrytende dreining mot multiplattform og open source. Vi føler oss trygge når vi utvikler systemer med .NET – rammeverket.
Microsoft har omfavnet flere teknologier de tidligere konkurrerte mot, f.eks Apple, Linux og Google. Vi kan nå programmere C# med .NET core på en Mac, og levere dette i en Docker-container på en Linux VM som kjører i Microsoft Azure. .NET er rigget for fremtiden, og Ensōs konsulenter har dyp faglig tyngde og interesse rundt hele prosessen, fra et prosjekt startes, til det settes i produksjon.
Java
Siden starten i 1995 har Java gjennomgått mange endringer, men har beholdt stillingen som et av de mest populære programmeringsspråkene. Ensō har konsulenter med lang erfaring fra store som små prosjektet på Java-plattformen. Om applikasjonen kjører i skyen, eller “on-prem”, innehar Ensō den nødvendige kompetansen, kombinert med forretningsforståelse og engasjement.
Azure
Stadig flere virksomheter flytter sine tjenester til skyen, og enda flere ønsker å komme dit. Ensō har konsulenter med omfattende erfaring, og kompetanse, på Microsoft sine skytjenester, samt utvikling mot Microsoft Azure. Vi vet hvilke verktøy og teknikker som til enhver tid er beste praksis, lærer oss disse og lærer også opp kunden gjennom prosjektene. Vi er hellig overbevist om at skytjenester er mulig for de aller fleste, og at dette er det rimeligste og mest fleksible alternativet for infrastruktur.
ALM
Mange kaller det DevOps, og de senere årene er nok Agile ALM mer korrekt betegnelse på prosessflyten mellom utvikling og operativ forvaltning av en applikasjon i et produksjonsmiljø.
I Ensō ser vi verdien og viktigheten av at applikasjoner og tjenester har en gjennomtenkt livssyklus. Kort vei fra utvikling, via test og akseptanse, til produksjon – ofte, og så automatisk som mulig! Bygg- og deployrutiner, overvåkning av ytelse og helsetilstand følger en applikasjon hele dens levetid. Det er viktig redusere skillet mellom drift og utvikling.
Noen prinsipper og teknikker for å oppnå en god livssyklus er: “Product over project”, “Infrastructure as code” og “Pipeline as code”. Disse gjelder uavhengig om applikasjoner deployes til sky, eller tradisjonell infrastruktur.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
11 - 20 anställda
|
Norge
|
NO915 718 515

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.