Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Avan AS

51 - 100 employees
NO 990 326 584
Norway
Experis AVAN består av erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister
Verdien ligger i menneskene. Experis AVAN består av erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister. Vi brenner for å bruke vår helhetsforståelse til å løse kundenes utfordringer, og anbefale de best egnede løsningene til å skape positiv endring og utvikling.

Experis AVAN er en del av Experis, som er en av de største aktørene innen IT i Norge. Experis dyrker miljøer for faglig spisskompetanse, og tilbyr samtidig en stor bredde i prosjekter og løsninger.

Ansvar
Nøkkelordet for alt vi gjør i Experis AVAN er ansvar. Vi tror at en virksomhet hvor alle tar og føler ansvar kan nå akkurat hvor langt det skal være. Dette handler om å ta ansvar for kunder og prosjekter, for selskapet, for å se nye muligheter, for sin egen faglige utvikling, for arbeidsmiljøet, for hverandre og for seg selv.

Magi
Like viktig som den faglige kompetansen, er at konsulentens personlighet speiler verdiene våre. Våre konsulenter er preget av en passende porsjon ydmykhet, proaktivitet, lydhørhet og en genuin interesse for andre mennesker. Vi erfarer at når konsulent og kunde møtes på riktig sted, oppstår det drivende og utviklende prosesser – vi kan nesten kalle det magi. Effekten er fornøyde kunder, sterke relasjoner og en konsulent som får gjort en forskjell.

Balanse
Å arbeide hos oss handler mest om hvilke holdninger konsulenten har, og hvordan de tilnærmer seg kundens utfordringer. Her finnes det ingen fasit, men vi tror en kombinasjon av ambisjoner, kompetanse og ydmykhet er godt å ha med seg. Og selvfølgelig - evnen og viljen til å ta ansvar for både stort og smått. Da blir det også tid til andre ting. Til å være sammen med de nærmeste, til å holde på med noe annet man brenner for, og til å spise middagen hjemme. En sunn balanse gir robuste konsulenter som forblir engasjerte og reflekterte.
No available consultants at the moment

Locations

Oslo

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.