Epico

11 - 20 employees
DK12466249
Denmark

Freelancehus för IT-konsulenter

Hos EPICO Search har vi specialiseret os i headhunting af high perfomance IT-specialister, -ledere og -executives til fastansættelse i både nationale og internationale virksomheder.

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan vi tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af senior konsulenter. I fællesskab har vi udviklet vores koncept, som er baseret på al den ’best practice’, vi gennem vores mangeårige erfaring tilsammen har tilegnet os. Vores styrke ligger først og fremmest i vores entusiasme og store passion for vores fag.

Med EPICO Search får du en strategisk, målrettet og agil samarbejdspartner, som går både velkendte og innovative veje i jagten på den succesfulde ansættelse. Vi er anerkendt for vores dybe forretningsmæssige indsigt, store viden inden for IT og unikke træfsikkerhed i vores kandidater.

Vi går knivskarpt efter at skabe værdi og vækst hos vores kunder via det rette match. EPICO Search har kontorer i både København og Århus. Vi er en del af EPICO; et danskejet IT-freelancehus, som repræsenterer mere end 350 konsulenter på kontrakt og mere end 55 ansatte i Danmark, Sverige og England.

Den 2. oktober 2017 skiftede vi navn fra Miracle Search & Headhunting til EPICO Search.

Key figures

Locations

Aarhus
Ballerup
Wroclaw

Competence areas

IT & Telecom
Management & Strategy
11 - 20 employees
|
Denmark
|
DK12466249

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.