Techta AB

21 - 50 anställda
Sverige

Techta är specialister inom IT-infrastruktur och arbetar med att driva och genomföra förändringsprojekt och mindre delprojekt. Från förstudier och rådgivning till införande och drift. Vi har djup teknisk kompetens samt en stark projektledarkapacitet.

Techta är specialister inom IT-infrastruktur och vi hjälper våra kunder att effektivisera sina IT-miljöer. Våra konsulter arbetar dagligen med allt från förstudier och rådgivning till införande och drift. Vår specialistkompetens finns inom områdena säkerhet, nätverk, server, arkitektur och teknisk projektledning. 

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare
På Techta lägger vi ner stora resurser på kompetensutveckling och kompetensöverföring så att du som kund alltid får bästa möjliga utväxling av din investering. Våra drygt 45 medarbetare är vår viktigaste resurs och därför är det viktigt för oss att locka nya och behålla befintliga talanger inom företaget. För att lyckas lutar vi oss aldrig tillbaka, utan jobbar ständigt med att vässa vårt erbjudande och vidareutveckla vår organisation.

Vår vision
Den erkänt ledande konsulttjänsteleverantören i Norden inom IT-infrastruktur.

Vår mission
Med fokus på kundens situation levererar Techta värdeskapande IT-infrastrukturtjänster.

Våra värdeord
  • Laganda
  • Öppenhet
  • Kreativitet
  • Ödmjukhet
  • Personligt ledarskap
En del av Connecta Group
Techta är en del av Connecta Group, vilket är benämningen på Connecta och dess koncernbolag Techta, Tarento och Titan. Koncernbolagen inom Connecta Group kan tillsammans komplettera varandras erbjudande och kompetens för att uppnå den optimala lösningen för varje unik kund. Att Techta är en del av Connecta innebär även att de höga kraven som Connecta som börsbolag måste följa även gäller för oss, exempelvis krav på interna processer, kvalitétsplaner, certifieringar m.m.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

21 - 50 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.