Q&A

2 - 4 employees
Sweden

Q&A är ett konsultföretag från Göteborg som är specialiserat på lösningar för dataanalys. Sedan 2008 har vi arbetat med Qliks produkter Qlikview och Qlik Sense.

Qlikview och Analys
Q&A är ett konsultföretag från Göteborg som är specialiserat på lösningar för dataanalys. Sedan 2008 har vi arbetat med Qliks produkter Qlikview och Qlik Sense. Utöver detta har vi lång erfarenhet av data warehouse, databaser, rapporterings-lösningar och olika typer av systemarkitektur och systemutveckling som ofta förekommer i anslutning till applikationer med Qliks plattform. 

Vi har höga krav på kvalité och att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt i alla lägen. Nöjda kunder är alltid vårt mål. Ett litet konsultföretag som vi har korta beslutsvägar och varje projekt är personligt för oss. Vi tar om ni vill ansvar för hela projektet och nöjer oss inte förrän du som kund är nöjd med det vi levererat till dig! 

Man kan egentligen säga att vi i grunden är data-hantverkare som tycker det är roligt och utvecklande att hjälpa er verksamhet med utveckling av nya applikationer, vidareutveckling av dem ni redan har och hantering av er servermiljö. Alltså allt som har med Qliks plattform att göra. 

Men vår långa erfarenhet från systemutveckling i större och mindre verksamheter gör att vi även kan hjälpa er att få hela hanteringen av era analys-applikationer att fungera på ett ordnat sätt utan att det någonsin blir statiskt. Detta är en förutsättning för att ni ska kunna fortsätta att göra er verksamhet mer och mer data-driven utan att ni förlorar kontroll och kvalité. 

Detta specialområde kallas ofta på engelska Self Service BI Governance och blir översatt till svenska ungefär "förvaltning och styrning av gör-det-själv-analys-lösningar".

Q&A hette tidigare Westcall Beslutstöd och har arbetat inom detta område sedan 2012.

Q&A är en bifirma till Westcall AB.
No available consultants at the moment

Competence areas

IT & Telecom
2 - 4 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.