Frontit

51 - 100 anställda
Sverige

Vi på Frontit strävar efter att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika.

Frontit erbjuder konsulttjänster inom management, projekt- och programledning, verksamhetsutveckling, kravledning, testledning samt utbildning. Hos oss arbetar några av de mest erfarna konsulterna på marknaden. Vi är drygt 70 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Västerås. 

Vi kan hjälpa dig att utveckla din affär, realisera dina strategier, stötta ditt programkontor, leda projekt eller ge mentorstöd. Vi börjar med att lyssna och tar alltid avstamp i dina unika behov. Vi är lyhörda och bidrar alltid med nya infallsvinklar, och tillsammans kommer vi fram till de lösningar som gynnar din verksamhet bäst.

Vi strävar alltid mot effektmålen. I ett projekt siktar man vanligtvis mot att nå projektmål, det är gott så, men det är först när mätbara effekter uppstår i verksamheten som man har lyckats. Resultatet måste bli varaktigt och kunna utläsas i t ex ökad lönsamhet och effektivare processer. De projekt vi är involverade i är ofta komplexa eller affärskritiska, det ställer krav på ett rutinerat ledarskap som kan undvika potentiella risker och hitta framkomliga vägar.

Vi ser er och era möjligheter, vår devis är att utveckla individer och verksamheter till sin fulla potential vilket ger er organisation en varaktig förmåga att driva framgångsrika projekt. Vi har en unik kursverksamhet, med inriktning på ledarskap. Det är våra egna konsulter som är utbildare, vilket garanterar att vi alltid är uppdaterade på vad som gäller på marknaden. Vi arbetar alltid med kontinuerig förbättring och utveckling av oss själva.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Stockholm
Sundsvall

Kompetensområden

IT & Telekom
51 - 100 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.