Adaptit

21 - 50 anställda
Sverige
Adaptit är specialister på IT-arbetssätt. Vi levererar en stärkt egen förmåga hos våra kunder genom att vi etablerar IT-arbetssätt som fungerar i praktiken. Det är HUR vi levererar våra tjänster som gör skillnad. Vi tror inte på att skicka experter som arbetar snabbt i tysthet, det ger sällan långsiktig effekt. Vi arbetar alltid tillsammans med kunden och med utgångspunkt i våra praktiska erfarenheter. Vi skiljer oss från andra genom att:
  • Vi tror på våra kunders förmåga. Hela verksamheten handlar om att stärka våra kunder och göra oss själva överflödiga, med andra ord hjälp till självhjälp.
  • Vi står inte i verktygslådan. Vi har gedigen erfarenhet av IT-ramverk och IT-plattformar men låter det aldrig handla om dem. Istället utgår vi alltid från våra kunders behov och anpassar rätt valda delar till en väl fungerande helhet.
  •  Vi gillar enkelhet. Det som är för svårt och abstrakt hamnar lätt kvar i bokhyllan. Vårt arbete omsätts i praktiken och gör skillnad.Adaptit kan leverera en bred portfölj av tjänster som spänner över både verksamhet och teknik. Vi tar lika gärna helhetsansvar för större tjänsteleveranser som vi ger stöd i specifika frågor. Våra konsulter verkar vanligtvis inom styrning, ledning, arkitektur och infrastruktur.
Just nu har vi inga lediga konsulter.
21 - 50 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.