Konsultrapporten first half 2022 is out now!
Read more No thanks!

TechIn Business Solutions

11 - 20 employees
Sweden
TechIn, med en lång och bred erfarenhet av IT, Innovation och Teknik av olika slag. Ambitionen, att kontinuerligt förbättras och ligga före våra konkurrenter, därav kunna prestera samt erbjuda högkvalitativa tekniska konsulttjänster till kunder.
Techin är ett konsultbolag som säljer IT-tjänster för Microsofts molnlösningar. Vi är systemintegratören som kan hjälpa er med alla delar av molnet. Vår viktigaste tillgång är våra kunder och vi jobbar därför hårt för att uppfylla kundens behov och skapa värde. Tillsammans med kunden kan vi hitta affärsfall, skapa planer och implementera molntjänster så att de kommer till användning på bästa sätt. Allt arbete görs utifrån en validerad designprocess baserad på Microsofts best practice.

Bolaget består av en grupp dedikerade konsulter som verkligen tycker om att jobba med teknik. En inställning som lett till att vi ligger i framkant inom våra expertisområden. Flera av våra konsulter innehar höga certifieringar inom Microsoft.

Affärsidé:
TechIn betjänar ledande företagsgrupper i utvalda branscher som behöver en heltäckande tjänsteleverantör för Microsofts molnlösningar eftersom vi är Microsoft Guld Partner med bevisad erfarenhet som Cloud Solution Provider.

Vi är Microsoft Guld partner både inom områdena Cloud Platform och Cloud Productivity. Som Cloud Solution Provider (CSP) kan vi skräddarsy ett erbjudande till våra kunder genom att erbjuda lösningar från Microsoft kombinerat med vår egen support och våra egenutvecklade applikationer.

Våra fokusområden är Microsoft 365 och Azure med de ingående tjänsterna, till exempel:

- Office 365
- Windows 10
- Enterprise Mobility + Security

Efter leverans arbetar vi kontinuerligt med att tillhandahålla:

- Service och Support
- Förvaltning
- Konfiguration
- Automatisering
- Rådgivning
- Licenshantering
No available consultants at the moment

Locations

Competence areas

Administration
IT & Telecom
Management & Strategy
Other
Technology & Engineering

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.