Prové

51 - 100 anställda
Sverige

Vi leder människor genom förändring

Vi stärker våra kunders konkurrenskraft

Provés kunder får lära känna erfarna managementkonsulter som med fokus på kvalitet och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla individer, arbetssätt och konkurrenskraft.

Prové står för upplev effekten! I våra uppdrag formulerar vi tillsammans med kunden önskade effekter för aktuellt utvecklingsarbete och utformar och driver medvetet arbetet för att nå fram. Vi tar ansvar för effekthemtagningen!

Provés erbjudande omfattar förändringsledning och projektledning inom verksamhets-, organisations- och affärsutveckling. Vi har gedigen erfarenhet och kvalificerad kompetens inom ledning och styrning, organisation, arbetssätt och stödfunktioner. I kunduppdragen nyttjar vi erkända och egenutvecklade modeller och verktyg samt väl valda arbetssätt för att säkerställa kvalitet i genomförande och resultat samt delaktighet och förankring. Våra kunder finns inom offentlig och privat sektor.

Prové är ett kunskapsföretag som prioriterar lärande och individuell utveckling. Vi satsar på kompetensutveckling för alla medarbetare och driver kontinuerligt arbete för att utveckla gemensam kultur och värdegrund. Provés konsulter är ett stöd på förändringsresan med ständiga förbättringar i ett utvecklingsarbete som ger verkliga effekter.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Göteborg

Kompetensområden

Management & Strategi
51 - 100 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.