Triona AB

101 - 200 anställda
Sverige

Triona är ett IT-företag som kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, trafik, transporter, skogsindustri och energi-/fordonsindustri med spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.

Trionas långsiktiga mål är att vara en ledande och pålitlig leverantör avseende IT inom logistik och transportrelaterad verksamhet och det innebär att vi i huvudsak vänder oss mot organisationer inom ett begränsat antal branscher.
 
Idag är vi ett IT-företag som kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, trafik, transporter, skogsindustri och energi-/fordonsindustri med spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning. Det är inom dessa områden vi kan skapa effektiva lösningar som hjälper kunderna att nå sina mål, vilket vår affärsidé och mission baseras på.
 
Affärsidé “Genom att kombinera verksamhets- och IT-kompetens erbjuder vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål“
 
Mission “Medverka till att skapa säkra, miljövänliga och effektiva flöden av data, gods och människor“
 
Vi är etablerade i Norge och Sverige, omsätter cirka 140 MSEK och har ca 130 medarbetare. Exempel på kunder är ABB, NCC, MaserFrakt, NWP, Ramböll, SDC, SCA, Sveaskog, Statens vegvesen i Norge, Trafikverket och Örnfrakt.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Borlänge
Falun
Göteborg
Helsinki
Oslo
Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
101 - 200 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.