Magnekom AB

2 - 4 anställda
Sverige

Magnet Kommunikation är en modern kommunikationsbyrå som hjälper företag effektivisera sin verksamhet och öka sin försäljning genom smartare kommunikation och marknadsföring.

Vi hjälper företag att analysera sin marknad, att välja positionering, att bygga säljorganisationer, arbeta med attraktiva, målgruppsanpassade budskap och med att bygga strategiska relationer. Vi bryr oss egentligen bara om en sak; att hjälpa våra kunder driva en framgångsrik verksamhet.
 
Att göra en produkt eller tjänst populär handlar förvånansvärt sällan om vad media säger. Vad folk säger är en helt annan sak. Media kan berätta för människor vilken väg de borde gå, men i allt högre grad går man sin egen väg baserad på en komplex mekanism där många emotionella och logiska faktorer spelar in.

Vi på Magnet förstår detta och arbetar med ett synsätt där slutresultatet är målet. Vi kommer att samla dina guldklimpar av nyheter, kompetens och erfarenhet, forma dem till attraktiva och intressanta smycken, visa upp dem för rätt målgrupp vid rätt tillfälle och på rätt sätt.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

Management & Strategi
Marknad & PR
Sälj
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.