Fastdev AB

101 - 200 anställda
Sverige

Helping people achieve their business goals with high quality software since 2007

Fastdev är ett svenskt IT-utvecklingsbolag som grundades 2007 med huvudkontor i Stockholm och flera tech hubbar Near- och Offshore. Tack vare rekrytering från topprankade tekniska universitet erbjuder vi utvecklare, testare och projektledare med mycket hög kompetens till ett av marknadens bästa priser. Vi är idag över 100+ utvecklare och våra kunder ger oss höga betyg i kundnöjdhet vilket vi mäter varje år.

Vi vill vara en långsiktig partner i att utveckla och förvalta IT-lösningar med hög kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi erbjuder

Dedikerade utvecklare
Ni får en eller flera utvecklare som jobbar dedikerat åt er under er egen projektledning, de fungerar som era egna anställda och sitter på plats eller på distans.
Våra mest populära lösning är en kombination av båda alternativen. Med vår team lösning kan en senior utvecklare eller projektledare vara på plats hos er och resten av teamet på distans från våra tech hubbar.
 
Projekt
Vi genomför ett definierat avgränsat projekt. Antingen med svensk projektledning på plats hos er eller engelsktalande projektledning på distans.

Custom Software
You imagine, We create.

 

Tjänster

Custom Mjukvara
Hosting
IT-Konsulter
Mjukvara
Nearshore
Offshore
Projektledning
Utveckling
Utvecklingsteam
Webbsidor
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
101 - 200 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.