Find My Skills

3
Suppliers
-
Gig
-
Response frequency

Find My Skills

2 - 10 employees SE890310XXXX01 Sweden
Vi som driver Find My Skills har många års erfarenhet av konusltmarkanden och vet vad som krävs för att lyckas i sin kar
VILKA VI ÄR
Vi som driver Find My Skills har många års erfarenhet av konusltmarkanden och vet vad som krävs för att lyckas i sin kariärr. Vi sätter dig i centrum där du tar nästa kliv i karriären och att utvecklas.
Find My Skills är ett konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT. Vi brinner för utveckling och att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag! Vi erbjuder allt från resursförstärkning och specialistkompetens till leverans av arbetsåtagande genom hela produktutvecklingskedjan. Våra medarbetare är vår framgång Varje individ är lika för Find My Skills framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulter på marknaden.

FUN FACT OM: Find My Skills blev nominerad till Årets Nyföretagare 2018 med motivering: Skapa Möjligheter för företag och Privatperson med att utveckla och förvärkliga en Ideé till till en färdig produkt för användning.

Gå gärna in på vår Linkedin sida och följ oss för kommande uppdrag : https://www.linkedin.com/company/find-my-skills/

Besök oss på : www.findmyskills.com

Om du vill komma i kontakta med oss
08 5510 93 94​
info@findmyskills.se

Want to know more?

Login to see competence areas, skills, roles, locations, contacts etc.
Already have an account? Login here.