Örestad Linux AB

11 - 20 anställda
Sverige

Vår affärsidé: Är att skapa affärsnytta för våra kunder med hjälp av öppna lösningar. Genom att paketera innovativa lösningar baserade på öppen teknik och vedertagna standarder hittar vi lösningar som hjälper kunden att tjäna pengar.

Vi arbetar med bred kompetens snarare än spets och är noga med att hålla samman programmering och systemadministration – vårt sätt att ta ansvar för det vi levererar även efter leverans. 

Som Linux-konsulter har vi etablerat en stadigt växande krets av nöjda kunder i öresundsregionen. Vi hjälper våra kunder med allt från outsourcing av drift och support till resurs- och kompetensförstärkning, utbildning och rådgivning. 

Vi har kompetens att utveckla lösningar på ett innovativt sätt utan att tumma på kvaliteten tack vare en väl definierad utvecklingsprocess. Våra tjänster baserar vi helst på Linux, vilket ger både ekonomiska och driftmässiga fördelar för våra kunder. 

Linux bygger på öppen källkod, vilket betyder att systemets källkod är fri att modifiera. Det innebär att vi kan bygga stabila och kostnads effektiva lösningar i nära samarbete med kunden. 

Som ett litet självständigt företag utan stora ägare som påverkar våra beslut kan vi ge våra kunder en mer personlig service och en större flexibilitet. Detta gör att vi kan agera snabbt och ge våra kunder tillgång till den breda kompetens och det interna idéskapandet som finns inom Örestad Linux AB.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.