Beanloop AB

5 - 10 employees
Sweden
Beanloop är ett företag som drivs av passionen för programmering och systemutveckling. Vi hjälper företag att digitalisera sin verksamhet och dra nytta av sin värdefulla data!
Beanloop är ett företag som drivs av passionen för programmering och systemutveckling. Vi sitter i Kalmar Science Park inkubator med egen produktutveckling men har också ett konsultteam på 9 personer som brinner för att hjälpa företag att digitalisera processer i sina verksamheter. Vi har också byggt system helt ifrån grunden. Vårt expertområde är React, React Native, Apollo GraphQL, och på servern Node.js kombinerat med Typescript på både klient och server.
Vi har också byggt särskilda services i språk som Rust och Haskell (vi gillar att även koda funktionellt då tillfälle ges och det visar sig vara lämpligt) samt att vi har gjort integrationer mot system som Stripe och Epay. Vi har haft allt ifrån små till stora kunder. Exempel på kunder vi jobbat/jobbar med är Bygghemma (https://www.bygghemma.se/), Södra skogsägarna (https://www.sodra.com/), Infomaker (https://www.infomaker.se/), Svalna (Android och iOS app) och SocialView (https://socialviewagency.com/).
Alla system som vi har utvecklat ligger i Amazon's miljö. Vi bygger mestadels microservices, där vi bland annat nyttjar Amazons lambda-tjänster, kö-lösningar, databaser (mongodb, postgresql, dynamodb, Elaticsearch), pub/sub, cachning samt deras tjänst för hantering av Docker-containers. Vi har även konsulter med erfarenheter av Microsoft Azure som använt deras lambda-tjänster, cosmosdb, etc. Vi skeppar alltid kod via ett CI-system som Travis CI eller Circle CI.

Med en konsult från Beanloop får man konsultens kompetens, men också Beanloops kompetens!

Services

api:er
databasmodellering
frontendutveckling
fullstack-konsulter
mobila applikationer
molntjänster
serverprogrammering
systemarkitektur
systemutveckling

Skills

Agila metoder
Agile Software
AI
AngularJS
AWS
Backend
BI and Big data analysis
CQRS-pattern
Dart
Frontend
Haskell
Javascript
Micro services
Microsoft azure
node.js
React native
Reactjs
Rust
Scrum
Web Applications
Web Development
Webbutveckling

Roles

Agil projektledning
Backend-utvecklare
Frontend utveckling
JavaScript utveckling
Konceptuell modellering
Projektkoordinator
Projektledning
Systemarkitekt
Backend
C# .NET
Show more

News

Available consultants

We have 1 available consultant with roles such as Fullstack-utvecklare and Systemarkitekt

Locations

Centrala Stockholm
Kalmar
STHLM
Stockholm

Competence areas

IT & Telecom

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!