Sigma Industry South AB

201 - 500 employees
Sweden

Av ingenjörer för ingenjörer

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Vi är den snabba utmanaren med marknadens mest kompetenta teknikkonsulter.

På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser våra anställda som vår största tillgång. Just därför lägger vi stor vikt vid att alla ska växa i sina yrkesroller. För medarbetare på Sigma Industry finns inga hinder – bara möjligheter!

Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor.

Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt tre år vuxit från 0 till över 600 anställda. Vill du vara med på vår spännande resa?

Services

Automation
CAD
Industridesign
Inköp
Konstruktion
Mekanik
Produktionsutveckling
Produktutveckling
Projektledning
Supply Chain

Financial report

Key figures

News

No available consultants at the moment

Locations

Halmstad
Hässleholm
Helsingborg
Jönköping
Karlskrona
Lund
Växjö

Competence areas

Building & Construction
IT & Telecom
Management & Strategy
Technology & Engineering

Achievements

Best assignment quality
201 - 500 employees
|
Sweden
|

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!