Sigma Industry South AB

201 - 500 employees
Sweden
Av ingenjörer för ingenjörer
Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Vi är den snabba utmanaren med marknadens mest kompetenta teknikkonsulter.

På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser våra anställda som vår största tillgång. Just därför lägger vi stor vikt vid att alla ska växa i sina yrkesroller. För medarbetare på Sigma Industry finns inga hinder – bara möjligheter!

Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor.

Sigma Industry består av bolagen Industry East North, Industry West och Industry South som tillsammans på drygt tre år vuxit från 0 till över 600 anställda. Vill du vara med på vår spännande resa?

Services

Automation
CAD
Industridesign
Inköp
Konstruktion
Mekanik
Produktionsutveckling
Produktutveckling
Projektledning
Supply Chain

Skills

2996
3215
3224
3295
3528
Creo
Inventor
Konstruktion
mekanik
NX
Solid Works
Test

Roles

109
184
209
210
218
239
294
53
74

Financial report

Key figures

News

No available consultants at the moment

Locations

Halmstad
Hässleholm
Helsingborg
Jönköping
Karlskrona
Lund
Växjö

Competence areas

Building & Construction
IT & Telecom
Management & Strategy
Technology & Engineering

Achievements

Best assignment quality

Want to know more?

Log in to see contact information and a lot more!