Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Advania AB

201 - 500 employees
Sweden
Vi är en systemintegratör som är ledande på att skapa kundvärde. Vi hjälper våra kunder inom områdena it-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, it-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter.
Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.
Den svenska verksamheten arbetar inom fyra stycken affärsområden:
  • Business and IT Process Management
  • Contact Center and Unified Communications
  • Infrastructrure and Integration
  • Sourcing
Bred täckning i Norden
Advania etablerades redan 1939. Vi finns på åtta orter i Sverige, en i Norge och fem på Island. Advania har en konsultorganisation med ca 800 konsulter varav 230 utgår från Sverige, 80 från Norge och 490 på Island. Våra konsulter tillhör ett eller flera kompetensområden och samverkar genom virtuella expertgrupper inom särskilt viktiga områden. Säljorganisationen består av ca 120 personer. Utöver detta finns ett antal administrativa och stödjande funktioner som totalt består av ca 80 personer.

Ägarskap
Advaniakoncernen ägs av det svenska bolaget Advinvest. Bolaget bildades våren 2014 och består av en grupp svenska investerare, med Thomas Ivarsson i spetsen.

Vad våra kunder och partners tycker om oss
Advania har rankats som en av de högsta av alla IT-leverantörer inom IT-infrastrukturområdet av Sveriges företag och organisationer. Även Microsoft och HP hyllar Advania och har utsetts till Microsoft Partner of the Year samt HP System Integrator of the Year och HP Most Strategic Deal of the Year.
No available consultants at the moment

Competence areas

IT & Telecom

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.