TÄNK OM

2 - 4 anställda
Sverige

TÄNK OM inspirerar och utbildar medarbetare att använda IT och digitala verktyg för att öka kvalitet och flexibilitet i arbetet.

TÄNK OM är ett utbildningsföretag som inspirerar och utbildar medarbetare att använda IT och digitala verktyg för att öka kvalitet och flexibilitet i arbetet. I våra utbildningar, som genomsyras av stor passion för lärande, kan alla utvecklas och bli effektivare i sin yrkesroll. 
 
Vi lever i en spännande tid där samhällsutvecklingen driver på behovet av förändring inom många olika områden. Det gäller inte minst välfärdstjänsterna. Innovationer inom digital teknik öppnar helt nya möjligheter till lärande och kommunikation. Strukturer, beteenden, ledningssystem, bemanning, kulturer – allt påverkas på ett genomgripande sätt. Det är också en omvälvande tid, med helt nya sätt att skapa kvalitet i välfärdstjänster som skola, vård och omsorg – vi kan helt enkelt utnyttja våra gemensamma resurser bättre. För att vara en del av den förändringen behöver vi lära nytt och tänka om. 

TÄNK OMs styrka och stolthet är vårt nätverk av utbildningskonsulter med stor vana att genomföra verksamhetsnära och ofta skräddarsydda utbildninginsatser. Det kan handla om allt i från konkreta handhavandeutbildningar till mer strategiska ledarskapsprogram för att bidra till ett företags digitala transformation, både internt och externt. 

Välkomna att kontakta oss!
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

Human Resources
Management & Strategi
Vård & Hälsa
Övrigt
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.