Cloud Nine

51 - 100 anställda
Sverige

Cloud Nine är en ledande digital byrå med 60-talet anställda i Stockholm.

Cloud Nine är rådgivare och byråpartner till företag och organisationer som vill förnya, förbättra och förändra sin närvaro i digitala kanaler. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet av digitala lösningar hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg framåt, oavsett om det handlar om en webbplats, ett intranät, en mobilapp, en kampanjsite eller någonting helt annat.
 
När du väljer Cloud Nine för första gången så kanske du blir lite förvånad över hur mycket vi vill veta om din verksamhet. För oss är det nämligen en relation det handlar om, och det innebär att vi bryr oss om hela din affär. Det är först då vi känner att vi kan göra ett så bra jobb som vi önskar.
 
Tillsammans med dig pekar vi ut riktningen, väljer väg och skapar en lösning som passar era behov. Vi kommer att vilja ha en kontinuerlig och rak dialog med dig, hela vägen från förstudie till uppföljning, och även in i den vidareutvecklingsfas som vi kallar för Refine.
 
Som din partner vill vi att det ska gå bra för dig. Vi hjälper till genom att lösa dina problem och få dig att se nya möjligheter med digitala lösningar.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Helsinki
Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Marknad & PR
51 - 100 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.