H1 Communication AB

H1 Communication AB

201 - 500 employees SE556730061001 Sweden
CREATING HAPPY CUSTOMERS
H1 Communication AB är en marknadsledande partner för outsourcade Contact Center lösningar. H1 erbjuder Kundservice, Teknisk Support, Växel och CRM-tjänster dygnet runt, alla dagar och på samtliga nordiska språk.

Våra kunder ger oss förtroendet att vara representanter för deras varumärke, något vi är mycket stolta över. För att matcha våra kunder investerar vi kontinuerligt i kvalitén i vår leverans, våra arbetsprocesser och att våra kunder ska ha tillgång till marknadsledande teknik för att möta morgondagens ständigt föränderliga värld

Vår enskilt viktigaste investering har alltid varit våra medarbetare. För att leverera marknadsledande kundupplevelser vet vi att det behövs medarbetare som gör skillnad. I över ett decennium har vi jobbat med den erkända Happy Filosofi – att genom vår värdegrund; Personliga, Passionerade och Professionella, skapa glada och motiverade medarbetare. Det är något vi är mycket stolta över.

H1 har 300 anställda och hanterar över 10 miljoner kundkontakter per år med uppdragsgivare i både offentlig och privat sektor. Vi brukar få höra att vi är kundnära, proaktiva och flexibla, något vi också är mycket stolta över.

Want to know more?

Login to see competence areas, skills, roles, locations, contacts etc.
Already have an account? Login here.