P4RM Sweden

1 anställd
Sverige

Jag skulle gärna vilja hjälpa dig och din organisation till en ökad positiv utveckling! I mer än 25 år har jag arbetet som affärsman. Ibland med affärs- ledarskap- och organisationsutveckling, som KAM, coach, rådgivare, föreläsare och inspiratör!

Du, och din organisation får ny positiv energi! Tillsammans hjälper jag dig/er att skapa det välmående och effektiva teamet, och få dig att upptäcka och utveckla den goda ledaren som finns inom dig!
Att jobba smartare, att våga tänka annorlunda, få utmaningar och må bra både privat och på jobbet är det jag brinner för att utveckla tillsammans med dig!

ALLA kan utvecklas och få en bättre självbild. ALLA kan lära sig och vidareutveckla grundläggande regler om kommunikation. ALLA kan utveckla sina ledaregenskaper. ALLA behöver förstå att de är säljare och kan utvecklas vidare som säljare. ALLA representerar sig själva och sin arbetsplats!

Jag: Positiv och med ett leende på läpparna. Försöker alltid låta möjligheterna styra de val jag gör. Väljer att se det positiva i varje person och utgår från det i mina relationer och hur jag kommunicerar. Ja, det är sån jag är! :)

I mer än 25 år har jag arbetet som affärsman. Ibland med affärs- och organisations-utveckling, som KAM, coach, rådgivare, föreläsare och som inspiratör!

Jag kan ge dig och ditt företag, råd, utbildning och stöttning! Jag har arbetat med detta under många år, på de företag jag arbetat på, och med de kunder jag haft under åren.

Ett stort personligt engagemang kännetecknar mig i de projekt jag tar tag i.

Behöver du någon som leder och utvecklar dig, dina team och ditt företag? DÅ skall du kontakta mig för vidare samtal! :) Tillsammans blir vi mer lönsamma och mår bättre!

Kontakta mig, och besök gärna hemsidan för mer information.

Tel: 0738-373838
Hemsida: p4rm.se
Mail: janne@p4rm.se

Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Kompetensområden

Human Resources
Installation & Montage
Management & Strategi
Marknad & PR
Sälj
Teknik & Konstruktion
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.