Integpro AB

11 - 20 anställda
Sverige

Beslutsstödsexperter ett kort samtal bort! Vi erbjuder ett team av seniora BI-konsulter med kunnande i marknadens ledande verktyg.

Integpro AB
Integpro fyller i dagarna 12 år. Det har varit fantastiska år, fort har det gått också.
Vår bransch kräver en ständig utveckling, ny teknik och nya produkter dyker hela tiden upp på marknaden. Detta kräver en ständig uppdatering och utveckling av oss som BI-leverantör. Vi ska kunna erbjuda kunderna det bästa av det bästa!
Business Intelligence, BI, är ett samlingsbegrepp för färdigheter, tekniker, applikationer, processer och metoder, det syftar till att stödja beslutsfattande.
Vi startade för 12 år sen med den revolutionerade tekniken bakom produkten QlikView.
Patent för komprimering av data och associativ förmåga hjälpte oss och våra kunder till snabb koll på viktig beslutstödsinformation.
Den tekniken är viktig för oss även idag, men vi har nu kompletterat vårt utbud med tjänster och lösningar för att bli än mer heltäckande inom BI. 
Så kort och gott vill vi nu presentera oss själva som en BI-fabrik, både gällande vårt team och hur vi kan erbjuda våra tjänster kring utveckling och support, samt produkt- och kompetensmässigt, där vi kan ta ansvar för hela BI-området, allt från datalager, till data-blending och slutanvändarverktyg som Qlik’s produktportfölj och MS Power BI.
Har ni behov av bättre beslutsunderlag, har ni en eller flera databaser som är svåra att hämta data ifrån, vill ni ha hjälp med genomtänkta presentationer av information i form av nyckeltal och annat?
Då kanske ni är nyfikna på oss, tveka inte att höra av er, ett första förutsättningslöst möte är alltid kostnadsfritt.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Kompetensområden

Administration
IT & Telekom
Sälj
Vård & Hälsa
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.